NYPRODUKTION

Nyproduktion i Skellefteå

Vi på Byggmix har stor erfarenhet av olika typer av nyproduktion.

Vi tillverkar alltifrån friggebodar och villagarage till stora villor, maskinhallar och fritidshus. Vi har den erfarenhet som krävs för att bedriva en totalentreprenad oavsett hur stort projektet är vilket innebär att du som kund endast behöver ha en kontakt för att gå från idéstadiet till nyckelfärdig byggnad.

Vi utlovar ett väl utfört arbete och en process där du som kund är så delaktig som du själv vill vara, allt för att kund ska bli 100% nöjd med alltifrån första mötet till vår sista träff.

Vi producerar nytt i bland annat Skellefteå, Ersmark, Byske, Bureå och Kåge.

Kontakta oss idag för att få hjälp eller råd med ditt nästa projekt. Använd gärna vårt offertformulär.

Bygg billigare

Spara pengar med ROT

ROT-avdraget kan användas av dig som är villaägare eller bostadsrättsinnehavare och som vill fixa hemma. Anlitar du en hantverkare för exempelvis renovering, reparation, underhåll och ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden får du göra ett skatteavdrag om 30% på belopp upp till 50 000 kronor per person och år.

ROT-avdraget gäller endast för arbetskostnaden, materialkostnaden eller resekostnader får inte dras av.

Läs mer om ROT

Kontakta oss

Adress

ByggMix i Norr AB
Degerbyvägen 5
931 42 Skellefteå

Om oss

Vi utför allt inom bygg, renoveringar, badrum, kök, tak, betong, trä, kakel och klinker, murning etc.Vi är ett skickligt byggföretag i Skellefteå som utför all från fönsterbyte till renovering.