KÖK

Kök Skellefteå

Börjar det bli dags för ditt nya drömkök?

Köket är ju som bekant hemmets hjärta och det finns få renoveringar eller ombyggnationer som känns och märks så väl i ett hus som ett nytt kök.

Vi kan hjälpa dig med allt från mindre renoveringar såsom nya vitvaror och ett enkelt kranbyte till den där stora köksrenoveringen som alla drömmer om. Det spelar ingen roll om du har en en helt färdig idé om hur ditt färdiga kök ska se ut eller om du behöver någon som ger tips och råd inför ditt nästa köksprojekt. Vi hjälper dig oavsett vilken nivå du befinner dig!

Vi bygger och renoverar kök i bland annat Skellefteå, Ersmark, Byske, Bureå och Kåge.

Kontakta oss idag för att få hjälp eller råd med ditt nästa projekt. Använd gärna vårt offertformulär.

Bygg billigare

Spara pengar med ROT

ROT-avdraget kan användas av dig som är villaägare eller bostadsrättsinnehavare och som vill fixa hemma. Anlitar du en hantverkare för exempelvis renovering, reparation, underhåll och ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden får du göra ett skatteavdrag om 30% på belopp upp till 50 000 kronor per person och år.

ROT-avdraget gäller endast för arbetskostnaden, materialkostnaden eller resekostnader får inte dras av.

Läs mer om ROT

Kontakta oss

Adress

ByggMix i Norr AB
Degerbyvägen 5
931 42 Skellefteå

Om oss

Vi utför allt inom bygg, renoveringar, badrum, kök, tak, betong, trä, kakel och klinker, murning etc.Vi är ett skickligt byggföretag i Skellefteå som utför all från fönsterbyte till renovering.