BADRUM

Badrum Skellefteå

Hos oss kommer du att hitta idéerna till ditt nya badrum.

Behöver du hjälp med små reparationer såsom byte av kran eller porslin? Eller är det dags för den där totalrenoveringen och äntligen få göra ditt drömbadrum? Då har du kommit helt rätt!

Vi har utfört arbeten i våtutrymmen i många år och har både erfarenheten som krävs för att göra ett 100%-igt arbete och de där extra tankarna och idéerna som gör att vi tillsammans med kunden kan göra drömmen till verklighet.

Byggmix har lång och god erfarenhet av att bygga badrum. Vi har de behörigheter som krävs för att fuktskydd och dylikt ska fungera för att inte få någon skada och försäkringen gäller hos alla försäkringsbolag om olyckan skulle vara framme.

Vi hjälper dig med ditt badrum i bland annat Skellefteå, Ersmark, Byske, Bureå och Kåge.

Kontakta oss idag för att få hjälp eller råd med ditt nästa projekt. Använd gärna vårt offertformulär.

Bygg billigare

Spara pengar med ROT

ROT-avdraget kan användas av dig som är villaägare eller bostadsrättsinnehavare och som vill fixa hemma. Anlitar du en hantverkare för exempelvis renovering, reparation, underhåll och ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden får du göra ett skatteavdrag om 30% på belopp upp till 50 000 kronor per person och år.

ROT-avdraget gäller endast för arbetskostnaden, materialkostnaden eller resekostnader får inte dras av.

Läs mer om ROT

Kontakta oss

Adress

ByggMix i Norr AB
Degerbyvägen 5
931 42 Skellefteå

Om oss

Vi utför allt inom bygg, renoveringar, badrum, kök, tak, betong, trä, kakel och klinker, murning etc.Vi är ett skickligt byggföretag i Skellefteå som utför all från fönsterbyte till renovering.